Grup vizesi

(Bu tür vize geçerlilik süresi olan grup pasaport ile beraber seyahat eden yabancılara verilmektedir)

Gerekli belgeler :

  • Altı (06) aydan fazla geçerlilik süresi olan grup pasaportu
  • İki (02) adet doldurulmuş, tarihli ve imzalı TR başvuru formu
  • İki (02) adet vesikalık resim, yeni çekilmiş ve aynı her yolcu için
  • Otel rezervasyonu
  • Seyahat boyunca yeterli gelir belgesi
  • Seyahat belgesi