Tıbbi Vize

Gerekli belgeler :

  • Altı (06) aydan fazla geçerlilik süresi olan pasaport
  • İki (02) adet doldurulmuş, tarihli ve imzalı TR başvuru formu
  • İki (02) adet vesikalık resim, yeni çekilmiş ve aynı
  • Sağlık raporu
  • Sağlık masrafları karşılama belgesi
  • Hastane veya sağlık merkez onaylı belge ve seyahat boyunca yeterli gelir belgesi